tirsdag den 15. november 2011

Stylish Sisters - Elle & Dekota Fanning


Sister Act
Dakota


Elle

Dakota & Elle Fanning. De er søde, charmerende, talentfulde, stilfulde.. og når ja - 13 & 17 år !!!
Jeg elsker at de aldrig duller den, men er tro mod deres alder. Eller så tro mod sin alder som man nu kan være som ung teenager i 15cm hæle :)

The Look - Make up
De har altid smuk og enkel make up på. Som regl lyst på øjnene, perlemor og nude. Måske vipper og en sort liner, men altid let. Tit er der lys liner på den våde kant, for at få de fine, lidt dukkede øjne til at se endnu mere klare ud.
De forstår at spille på deres forcer.
Læberne er holdt i naturlige farver, nude og rosa/pink toner, evt med lidt gloss.
Brynene er naturlige i looket. Det betyder bestemt ikke der ikke er gjort noget ved dem. Dakota er begyndt at snyde dem lidt kraftiger - Loving the look !The Look - Hair
Altid smukt ! oftest løst, hvilket passer godt sammen med ikke at forsøge at gøre sig ældre. Der skiftes lidt mellem let side og midter skilning. Mellem det helt glatte og det romantiske bølgede. Begge dele til perfektion !
Elle ynder fletninger når det kommer til opsætninger. Hvilket gør hun bibeholder sødmen.
The Style

Short skirts - high heels
Igen er de virkelig gode til at fremhæve deres forcer. De lange stænger er som regl til skue, men med skørter der har vidde. Der igen gør, der bibeholdes en vis uskyld. De er ikke bange for farver, men det er oftes de lyse de tyr til, hvid, crem, nude, pudder, sølv, guld & pasteller. Det passer perfekt til den lyse hud & blonde hår.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...