onsdag den 3. august 2011

Garderobe gennemgang med Trine

Ynglings nederdelen - café/ud & spise/after work drinks..

"Mit navn er Trine og jeg er stærkstrømsingeniør.." - Men det behøver man jo ikke at ligne !

Antallet af unge kvindlige stærksstrømsingeniøre (i danmark) kan tælles på meget få fingre.
Stærkstrømsingeniør.. hvad er så det.. hvis man spørger Trine (lad endelig være ! : ) )begynder hun at fortælle om systemer og spoler og.. bla bla bla.. Som jeg har forstået det.. - Stærkstrøm er der hvor du ikke rejser dig op igen, hvis du stikker fingrene ind det forkerte sted..!?!

Trine er 29år og arbejder i en mandeverden.. en mandeverden fyldt med praktisk tøj og sikkerhedssko.. Måske ikke lige en verden der indbyder til at dulle sig op.. Trine og jeg fik både sammensat en work appropriate garderobe, og en masse outfits der er til når det skal være lidt mere sjov og ballade.

Efter mange år på SU og et meget begrænset tøjbudget, er Trine de sidste par år, kommet rigtig godt efter det med shoppingen - Dygtig pige ! :)
Så nu var skabet fyldt med lækre ting, men alligevel var det ikke altid så nemt at finde noget at tage på...
Derfor lavde jeg en garderobe gennemgang med Trine.

På det øverste billede tog vi udgangs punkt i ynglings nederdelen, og en helt enkelt sort top. Dem stylede vi så med forskelligt tilbehør, så vi fik en masse "café/ud og spise/after work drinks" look.

1 sæt - 3 stylinger
Andre sæt dykkede vi mere ned i detaljerne med. Her er en ny indkøbt top sat sammen med det sorte pinskirt. Der er bare ændret små detaljer ved looket, bælte, sko, taske.. men det er små triks som det der gør men ikke føler man tropper op i det samme sæt gang på gang.

Ynglings nederdelen i forskelligt selskab
Det her er bare et lille udsnit af alle de fine sæt, vi fik sammensat til Trine.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...