tirsdag den 7. august 2012

How To Look Good Naked - Wake Up Call

No make up - just nightcrem & lipbalm


De fleste af os har nok prøvet at snige os ud på badeværelset, for at duppe lidt gloss på læberne, lidt concealer under øjnene, eller glide en kam gennem håret. For at kunne lave en fake "lækkerheds opvågning" - lige strække sig, så ryggen svejer, brystet popper frem og måsen ud... Åh...gab.. godmorgen skat :) Ja, det er nok mest noget der høre til i den spæde start af et forhold. 
Men vi vil jo gerne have vores mand bliver ved med at tænke "wow, hvor er jeg heldig !" når han slår øjnene op.

2 ting jeg gør for migselv beautywise, der gør rigtig meget for mit "morgen look" er mine farvede øjenbryn & mine nye bambi vipper. Her er et par andre små tricks.

Trick number one :
 lad vær med at se fucked up ud når du går i seng, så ser du med garenti endnu mere fucked up ud når du vågner - det går aldrig den anden vej ! 

Det vil sige, lad være med at falde i søvn hver aften i oversize joggingbuks & t-shirt. 
As a matter of fact, prøv så vidt muligt aldrig at gøre det ! Oversize tshirt er bare altid en dårlig idé, med mindre det er hans ynglings t-shirt. Then it's sexy ! Mænd elsker det.. tror det er noget med de får pisset deres territorium af på den måde..
Altså, don't dress like a baglady.. Godt så..

Trick number two :
Fjern make up, og sørg for at fugte huden. Jeg synes det er noget af det mest kedelige der findes, at fjerne make up.. men det går super nemt når jeg har mine baby wipes ved siden af sengen. swish-swish, væk er makeuppen. Cremen får også lov at stå i vindueskarmen, så kan man lige hurtig få ordnet det også :)

Trick number three : 
Prep hair & lips - hvis du lige som mig har langt hår, så prøv at samle det oppe på hoved. Men ingen stramme elastikker !  Fang håret og sno det let til en knold, helt oppe på toppen. Brug evt en blød hårnål eller to, til at holde den på plads. Smør lidt lipbalm på, også godnat :) 

The wake up : 
Få gnidt det værste søvn ud af øjnene. Pil hårnålene ud og ryst håret. Nu bølger det fint, istedet for at være klasket ind til hoved af dig. På med læbepomaden igen. Nu er det så tid til du laver din allerbedste -uuuhhh strække strække, hov kom jeg lige til at skubbe numsen ind til dig.
 Goodmorning ladies ( and gentelmen ) 

3 kommentarer:

  1. haha! Elsker det her indlæg! :-) Du har så ret.

    SvarSlet
  2. Det kræver ikke særlig meget, men vi elsker jer for det :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...