torsdag den 3. maj 2012

Anna Dello Russo


 Anna Dello Russo (redaktør for japansk Vogue) er kendt for hendes ekstravagante, over-the-top and-absolutely-fab stil. Det bliver virkelig spændende at se hvad det selverklæret "fashion victim" kan trylle frem, i den nye accessory kollektion hun designer i sammenarbejde med H&M.


"Jeg er meget begejstret for samarbejdet. Det er første gang, at H&M involverer en fashion director i et projekt, og det er et tegn på en vigtig udvikling i modeverden. Jeg er både stolt og ydmyg over at være blevet valgt til at lede dette projekt. Jeg ønskede at skabe eksklusive accessories, som normalt er svære at finde. Som stylist ved jeg, hvor vigtig en rolle accessories spiller, for det er dét, der giver ethvert look et personligt præg. Kollektionens accessories er noget alle kan nyde, og det kan forvandle en almindelig hverdag til en fantastisk modeoplevelse," - Anna Dello Russo.


" Kollektionen er en hyldest til overdådighed, fantasi og pynt," 
- Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver i H&M.

" I WAN'T IT ALL ! " - Malene Windekilde ;)Kollektionen kan fås fra den 4. oktober 2012 i cirka 140 butikker verden over samt på Hm.com,  og kommer til at indeholde både smykker, solbriller, sko, tasker & en trolley. Hmmm.. ny make up kuffert, perhaps..? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...