mandag den 26. marts 2012

Braid it up!
Fletninger/braiding er SO HOT RIGHT NOW ! 
Disse simple udgaver er noget hvor de fleste af os kan være med. And they are perfekt for summer ! Ja ja.. det er kun Marts.. men på en solskinsdag som idag, føles sommeren ikke så langt væk :) 

Any who... Sexy beach waves og fletninger, er a match made in heaven.
Brug evt noget saltvandsspray, til at kramme håret op med. Det er godt til at give volume og struktur. Min alltime favorit er John Frieda, den er super god, and it smells divine :)
Men altså mindre kan også gøre det, den fra Matas til ca. 40, er slet ikke at kimse af..

Nå... vi kom fra volume og struktur... :)
Når det er på plads, så brug dine fingre til at rede håret igennem. Altså brug dine hænder til at skabe liv i frisuren. Lave evt en side eller midterskilning. But not to perfekt ! Skødestløst beachhair & skarpe skilninger don't match. Beslut om du bare vil have en enkelt fletning alá Kate, Emma & Jennifer. Eller om du er mere til Pixie's 2. Så skal der flettes. Du kan enten afslutte fletningen med en lille bitte elastik, eller du kan vælge at nøjes med at fæstne den i frisuren, med et par hårnåle. Afslut med lidt lak til at holde på frisuren, but don't over do it ! Det skal være en "levende" frisure med masser af liv og bevægelse i :) 


Her har både Amanda, Diane & Nicole ( yes, we are on a firstname bacis :) ) valg en sideskilning, og en helt klassisk fletning. Det der får det til at se ud af noget er, at de alle 3 (eller det vil sige deres stylister...) har sørget for masser af volume og lækre bløde krøller i håret. 
En frisure som den her må gerne være lidt mere "ordnet" end det første look, meeen stadig ikke for stramt i udtrykket. Så hiv evt lidt i fletningen, for at løsne looket lidt. 
Afslut fletningen med en lille gennemsigtig elastik. Gør evt som Diane, og skjul elastikken ved at vikle en lille tot hår omkring. Igen kan det være godt med en lille smule lak, og evt lidt shine spray.


Rachel har fået god fylde på toppen, hvor efter håret er kørt tilbage og væk fra ansigtet. Nu er det lidt svært at se her på billedet, men mon ikke det er en franskfletning, lavet med let hånd vi er ude i her.. Brug evt et par hårnåle til at stramme håret i siderne ind med. And yes, hairspray.. sørg for at fiksere volumen på toppen, allerede inden du begynder at flette.


Now go forward and braid <3

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...